Biográfia

A zenekar 1988-ban alakult Zalaegerszegen.

Édesapánk id. Kása István, bátyám Kása István és jómagam, Kása Róbert alapítottuk zenekarunkat. Apánk 5 évtizedes zenei múlttal, több ezer lakodalom és bál tapasztalatával segített bennünket elindulni a zenei pályán. Pár év után idős kora miatt felhagyott a zenéléssel és sajnos már nincs is köztünk. Neki köszönhetjük többek között zeneiskolai tanulmányainkat, a rutin elsajátítását, és megtanított bennünket a zene és a közönség iránti alázatra, amit soha nem felejtünk el.

A zenekarhoz csatlakozó első énekesnőnk Manka (Kovács Marianna) volt, aki néhány év éneklés után anyai örömök elé nézve megvált zenekarunktól. Ekkor csatlakozott hozzánk jelenlegi énekesnőnk Krisztina. Manka pár év erejéig visszatért hozzánk, ez idő alatt 4 tagúvá vált zenekarunk, aztán jött az újabb gyermekáldás. 2017-májusától Sityu felhagy a zenéléssel, így duó formációban működünk tovább.

A jelenlegi két fős felállásban Tündi (Kása-Horváth Krisztina) énekel, vokálozik, és Robi (Kása Róbert) billentyűs hangszereken játszik, énekel és vokálozik. Énekesnőnk zeneiskolai tanulmányai után a zalaegerszegi Városi Vegyeskarban is több évig szerepelt.

Mit várhatsz tőlünk egy rendezvényen?

Legfontosabb feladatunk a vendégek szórakoztatásához nélkülözhetetlen kiváló minőségű zene szolgáltatása. A lagzik és bálok egyik meghatározó pillére a jó zenekar, amely nagymértékben hozzájárul a rendezvény sikeréhez. Több mint két évtizedes rutinunkkal fel tudjuk mérni mit játsszunk, ami a vendégek ízlésének tökéletesen megfelel. A két fős felállással gazdag hangzásvilágot biztosítunk, amelyhez kiváló minőségű hangszereink, nagy hangtisztaságú technikánk is hozzájárul. Nem szünetelünk óránként, csak akkor tartunk egy rövid pihenőt ha látjuk, hogy vendégeink fáradni látszanak. Széles repertoárral rendelkezünk a régi slágerektől kezdve a legmodernebb zenékig, és igyekszünk kiszolgálni minden korosztály igényét. Zalaegerszegiek vagyunk, így gyakran zenélünk a városban és a környező településeken, de megfordultunk már a teljesség igénye nélkül Budapesten, Győrben, Szombathelyen és Balaton környéki településeken is. Sok helyre visszahívnak bennünket, és mi boldogan teszünk eleget a meghívásnak. OSZK szakvizsgával rendelkezünk.

Nálunk nincs túlóradíj, a rendezvény hosszától függetlenül fix tarifával dolgozunk.

Keress bennünk bizalommal elérhetőségeinken, minden kérdésedre készséggel válaszolunk!